За НАС !!!


Претпријатието ДУМАЛ е главен застапник на најразновидни производи од реномирани фирми во областа на машини за пакување и репроматеријали.

За нивниот квалитет говори бројот на задоволни клиенти кои секојденевно се зголемува.